Janinas StädserviceTrollhättan, Vänersborg, Vargön, Uddevalla, Göteborg

Trollhättan, Vänersborg, Vargön, Uddevalla, Göteborg

Ska du flytta in eller flytta ut? Behöver du städning? Janinas Städservice specialiserar sig på flyttstädning. Vi arbetar 7 dagar i veckan till mycket konkurrenskraftiga priser. Vi gör allt för att göra kunderna 100% nöjda med vår städning. 
Flyttstädning i Janinas Städservice är en bra lösning för människor som har lite tid för hussysslor eller för personer som helt enkelt inte gillar att städa. Vårt företag erbjuder flyttstädning inom Trollhättan, Vänersborg, Uddevalla, Vargön och Grästorp med omnejd.


Janinas Städservice har kvalificerad personal som arbetar sju dagar i veckan. Vi erbjuder exakt den typ av städning som du behöver för att säkerställa en problemfri flytt, med vår erfarenhet får du en klinisk ren fastighet, varje gång. Våra tjänster har utvecklats genom år av erfarenhet inom flyttstädning. Omfattande utbildning och flexibel schemaläggning ger oss möjlighet att ta itu med all sorts flyttstädning, stora som små. Våra tjänster inkluderar nödvändig utrustning och material, självklart ingår det ett team av anställda som är professionellt lämpliga för storlek så som skick för din fastighet. Alla våra anställda är fullt försäkrade och våra tjänster är fullt garanterade. Om du har några frågor om våra tjänster, vänligen kontakta oss i dag.
Här är några anledningar varför man ska välja flyttstädning på Janinas Städservice:

  • Flyttstädning är vår specialitet ( Janinas Städservice har erbjudit flyttstädning under många år inom Trollhättan, Vänersborg, Uddevalla, Vargön och Grästorp med omnejd)
  • Låga priser
  • Vi tar all egen utrustning och tillbehör
  • Flexibel schema och konkurrenskraftiga priser
  • Nöjdhetsgaranti
  • Många nöjda kunder